Airdrome Aeroplanes

25.12.2021. | Blog

Obaveštavamo vas da je Aerodrom Vojka postao zvaničan distributer kompanije koja se bavi proizvodnjom aviona – “Airdrome Aeroplanes”.

“Airdrome Aeroplanes” je najpoznatija američka kompanija za proizvodnju replika lovaca iz Prvog svetskog rata. Kompanija posluje uspešno već preko trideset godina i u svojoj ponudi ima preko trideset modela raznih aviona iz tog doba kao i ostale ikonične avione poput BLÉRIOT XI . Avioni se mogu kupiti pri veoma pristupačnoj ceni uz garantovan kvalitet i sigurnost letenja.

Od aprila sledeće godine na Aerodromu Vojka možete doći i iskusiti letenje poput lovca iz Prvog svetskog rata na dobro poznatom britanskom modelu aviona dvoseda SOPWITH BABY.

Takođe, ukoliko ste zainteresovani da i Vi postanete vlasnik jedne ovakve replike a nalazite se u sledećim državama: Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Mađarska, Bugarska, Rumunija, Grčka i Austrija to možete uraditi na Aerodromu Vojka koji je ovlašćeni centar za prodaju, sklapanje, održavanje i probne letove.