O nama

Aerodrom Vojka osnovan je 2009. godine kao privatni sportski aerodrom, sa idejom širenja ljubavi prema vazduhoplovstvu ka svim, kako starijim, tako i mlađim generacijama.

Do danas, Aerodrom Vojka predstavlja prikaz u praksi najsavremenije tehnike i bezbednog pristupa u avijaciji, ali i neguje vazduhoplovnu kulturu i istoriju avijacije. Radi bezbednosti, naši piloti lete isključivo na avionima koji nisu stariji od 3 godine; zbog ovako visokih standarda, u okviru našeg nastavnog centra postoje dve škole letenja, kako za sportsku tako i za profesionalnu avijaciju. U okviru organizacije postoji servis za održavanje naše flote, kao i luksuzni objekti za smeštaj učenika-pilota koji uključuje i centar za opuštanje poput saune, đakuzija, teretane i dr.

Pored modernog koncepta i dizajna, ne smemo zaboraviti velike početke vazduhoplovne ere tako da nastojimo da našim posetiocima omogućimo letove na najnovijim replikama aviona iz Prvog, kao i Drugog svetskog rata.

Aerodrom Vojka, iako je stacioniran nadomak Beograda, nalazi se u mirnom delu Vojvodine, tako da, ukoliko želite da se opustite od vreve gradskog života, odete u prošlost, a možda i u budućnost ili naučite nešto novo, posetite nas!