Aerodrom Vojka

Mesto bez granica

Škola letenja

Letenje nije hobi, letenje je način života. Postanite pravi vazduhoplovac, a ne samo pilot!

Prodaja aviona

Želite li da posedujete svoj privatan avion?

Servis

Ukoliko želite da održavate svoj avion najsavremenijom tehnikom servis Aerodroma Vojke je pravi izbor za Vas.

O nama

Aerodrom Vojka osnovan je 2009. godine kao privatni sportski aerodrom, sa idejom širenja ljubavi prema vazduhoplovstvu ka svim kako starijim, tako i mladim generacijama.

Do danas, Aerodrom Vojka predstavlja prikaz najsavremenije tehnike i bezbednog pristupa u avijaciji, ali i čuva vazduhoplovnu kulturu i vraća se u prošlost. Radi bezbednosti, naši piloti lete isključivo na avionima koji nisu stariji od 3 godine, zbog ovih visokih standarda u okviru našeg nastavnog centra postoje dve škole letenja, kako za sportsku tako i za profesionalnu avijaciju. U okviru organizacije postoji servis za održavanje naše flote, kao i luksuzni objekti za smeštaj učenika-pilota koji uključuje i centar za opuštanje poput saune, đakuzija, teretane i dr.

Pored modernog koncepta i dizajna, ne smemo zaboraviti velike početke vazduhoplovne ere tako da smo našim posetiocima omogućili letove na najnovijim replikama aviona iz Prvog, kao i Drugog svetskog rata.

Aerodrom Vojka, iako je stacioniran nadomak Beograda, nalazi se u mirnom delu Vojvodine, tako da ukoliko želite da se opustite od gradskog života, odete u prošlost, a možda i u budućnost ili naučite nešto novo, posetite nas!